Bahçelievler’de 4 parkın toplu açılış töreni yapıldı

Bahçelievler’de 4 parkın toplu açılış töreni yapıldı

Bahçelievler’de 4 parkın toplu açılış töreni yapıldı

Bahçelievler’de Şehit Eren Bülbül ve Şehit Astsubay Çavuş Burak Şahin’in isminin verildiği parklar olmak üzere 4 parkın toplu açılış töreni yapıldı.
Bahçelievler’de Şehit Eren Bülbül ve Şehit Astsubay Çavuş Burak Şahin isminin verildiği parklar olmak üzere 4 parkın toplu açılış töreni yapıldı. Açılışa Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Eren Bülbül’ün abisi Erdoğan Bülbül, yengesi Esma Bülbül ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır yaptığı konuşmanın ardından Şehit Bülbül’ün abisine içinde Türk Bayrağı’nın olduğu ve Eren Bülbül’ün adının yazdığı Trabzon formasını hediye etti. Konuşmalarını yapan Bahadır, ardından Eren Bülbül’ün anısına bir şiir okudu. Törenin bitmesiyle hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
Açılış töreninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, “Bugünkü açılış törenimizde Şehit Eren Bülbül Parkı olmak üzere 4 parkın açılış törenine hepiniz hoş geldiniz. Park açıyoruz ama yüreğimiz buruk. Açtığımız parkların ikisi şehitlerimize atfettiğimiz parklar. Yakında da 12 şehidimiz vardı. 15 yaşında gencecik bir arkadaşımız. Buradaki duvara yazdığımız gibi iyi ki varsın Eren diyoruz. Asker değil, polis değil daha 15 yaşında. Allah kısmet etti bu yaz gidip annesinin elini öptük. Mezarına, vurulduğu yere ve eski evlerine gittik. Bizim Anadolu insanı böyle. Doğu’su da Güney’i de Ege de her yeri böyle. Bin yüz metre yukarıda olduğu için araba çıkmadı yürüdük. Ülkesini seviyor. Eren’in annesi anlatıyor. Okula giderken belli bir yere kadar minibüs bırakıyor sonra yukarı 60 -70 derece eğimle bir yokuş çıkarmış. Öyle bir coğrafyada bizim Trabzonlu kardeşlerimizden böyle bir evlat yetişiyor. Ben annesine, rahmetli babasına, kardeşlerine ve yengesine Allah razı olsun diyorum. Bizi de kırmadılar geldiler. İyi ki Eren var, iyi ki Eren gibi düşünenler var. Şehit Burak Subay kardeşimiz var. Annesi ve babası az evvel konuştum. Onlar da geleceklerdi gelemediler. Çanakkale’de aynı Eren gibi 15 yaşında insanlar şehit oldu. Eren’de yanındaki subayla beraber hainlerin pususunda şehit oldu. Peygamber efendimizden itibaren tüm şehitlerimize Allah gani gani rahmet eylesin. Diğer parklarımız Şehit Eren Bülbül Parkı, Şehit Burak şahin Parkı, canlı ve canan sokağının olduğu yerde bir parkımız bulunuyor. Tekke ve Tarhan Sokak arasında çocuklarımız oyun sokağı yaptık. Cami Sokak’ta Lokman Hekim Parkı’mızın üzerinde işgaller vardı. Belediyenin malın üzerinde bulunan işgalleri kaldırıp 440 metrekarelik bir park yaptık. 4 tane parkımız oldu. Parklarımız C ve TS standardındadır. Çocuklarımız için hava alacak bir yer” dedi.

Haber Kaynak : İHA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “(İsias Oteli davası) Yargımız titizlikle ele alacaktır, hukuki süreci yakından takip edeceğiz"

Bakan Tunç, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: "(Yerel seçimlerde ittifak) AK Parti heyeti randevu istedi, yarın akşam görüşme yapılacak"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan kamuda torpil iddialarına yanıt: “İddiaları reddediyoruz. Tek kriterimiz liyakat”

CHP lideri Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı İnce ile bir araya geldi

MSB: “Son bir haftada 36 terörist etkisiz hâle getirilmiştir"

Bakan Uraloğlu, İran Yol ve Şehircilik Bakanı Bazrpash’ı ağırladı

Büyük Türkiye Partisi, Ocak Partisi’ne katıldı

Savunma Sanayi İcra Komitesi Toplantısı sona erdi: Yeni İHA ve SİHA’lar envantere eklenecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’ndan İYİ Parti lideri Akşener’e ziyaret

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ GENÇLERE EMANET EDİLDİ

Tahtalı Göleti (Kocaeli) Sportif Doğa Yürüyüşü

Çankaya Belediyesi'nden "ÇABUK" Hareket

Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Trafik Rahatlayacak

KÂĞITHANE’DE YEŞİL ALANLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Keçiören Belediyesi`nden öğrencilere motivasyon gezisi

İçinde Telefon ve Para Olan Çantasını Yanlışlıkla Çöpe Attı

Esenyalı (Fatih) 5296 Ada 13 Parsel Taşınmaz Mal Satış İlanı

ATATÜRK BULVARI UNESCO GEÇİCİ MİRAS LİSTESİNDE!

Eyüpsultan’da dilencinin üzerinden kuyumcu dükkanı çıktı

Başkan Şahin Muhtarlarla Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Mamak’ta Livane Korosu’ndan Türkü Ziyafeti

Eyüpsultan’da park ve yeşil alanlara bahar bakımı

Eyüpsultan’da çocuklara büyük hediye: 4 yeni çocuk etkinlik merkezi hizmete açıldı!

İlk Yarının Lideri: Çankaya Belediyesi GESK

6. Geleneksel Pendik Kaykay, Paten ve Scooter Yarışları

SANAT AKADEMİSİ RESİM BÖLÜMÜ’NDE EĞİTİM ALACAK GENÇ YETENEKLER AÇIKLANDI

EL BATTANİ UZAY EVİ'NDE ÇOCUKLAR UZAYIN SIRLARINI KEŞFEDİYOR

Masal Parkı 2025 Mayıs Ayı Etkinlik Takvimi

Bağcılar’da Afetlere Karşı Örnek Yatırım

KÂĞITHANE'DE MİLLET KIRAATHANELERİ GENÇLERLE DOLUP TAŞIYOR

İPEK YOLU TURİZM KORİDORU İÇİN İLK ADIM GÖYNÜK’TE ATILDI

Bağcılarlı Sporculardan Büyük Başarı

Pet Şişelerle Yeni Meyve Ağaçları Yetişecek

ABB’DEN SAĞLIK İÇİN HAREKET ET GÜNÜ ETKİNLİĞİ

ABB KIRSAL DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR: 668 ARI ÜRETİCİSİNE 65 BİN 840 KİLOGRAM ARI YEMİ DAĞITILDI

BASIN AÇIKLAMASI

Eyüpsultan’da parklar yenileniyor, yeşil alanlar çoğalıyor!

Hayat kurtarmak elinizde

Keçiören Belediyesi işçilerine zam müjdesi

Yükleniyor