Güzelyalı 11039 Ada 10 Parsel (Akaryakıt İstasyonu Alanı) Taşınmaz Mal Satış İlanı

Güzelyalı 11039 Ada 10 Parsel (Akaryakıt İstasyonu Alanı) Taşınmaz Mal Satış İlanı

BELEDIYE365 19.06.2025 13:51:09 0
Güzelyalı 11039 Ada 10 Parsel (Akaryakıt İstasyonu Alanı) Taşınmaz Mal Satış İlanı

PENDİK BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI

1- Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmaz ihale ile satılacaktır. İhale “Esenler Mahallesi Bora Sokak No:5 / Pendik/İSTANBUL adresindeki Pendik Belediye Binası 7. kattaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacaktır. Şartname bedeli 2.000,00 (İkiBin) TL olup, Pendik Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden (2.Kat) temin edilebilir.

2- Taşınmazın Özellikleri: Söz konusu taşınmaz imar planında Akaryakıt ve Servis İstasyonu (A) Alanında kalmaktadır. Taks: 0,15, Emsal: 0,30, Yençok: 6,50 m. olarak uygulanacaktır. Pendik İlçesi, Güzelyalı Mahallesi, 11039 Ada 10 Parsele İlişkin Akaryakıt + LPG İstasyonunun iş yeri çalışma ruhsatı alınmış olup iskan belgesi mevcuttur. Güzelyalı 11039 ada 10 parsel sayılı 1.252,43 m² alanlı taşınmazın satış işleminde 3065 sayılı Katma Değer Kanununun 17-4-p maddesi uyarınca KDV alınmayacaktır. 488 sayılı damga Vergisi Kanununa istinaden Damga Vergisi tahsil edilecektir.

3- İdare, ihale gününe kadar, ilan edilen taşınmazın ihalesinden vazgeçme hak ve yetkisine sahiptir.

4- İhaleye Katılacaklardan İstenilecek Belgeler:

İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belgenin aslı veya noter tasdikli sureti olmak kaydıyla;

A) GERÇEK KİŞİLERDEN:

B) TÜZEL KİŞİLERDEN:

C) ORTAK GİRİŞİMLERDEN:

1- Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi,

2- Ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her biri için, bu maddedeki (A) veya (B) bentlerinde belirtilen belgeler istenecektir.

5- Geçici ve Kesin teminat olarak şunlar alınır:

D) Temsil durumlarında imza beyannamesini sadece vekâlet edenin sunması yeterlidir.

6- Teminatların teslim yeri: Bankalarca ve Özel Finans kurumlarınca verilen teminat mektupları dışındaki teminatların istekliler tarafından Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne yatırılması ve makbuzun diğer belgelerle birlikte sunulması zorunludur. Teminat olarak Banka Teminat Mektubu verecekler ise, bu teminat mektubunu istenilen diğer evraklarla birlikte ibraz edeceklerdir. Verilmiş olan teminatlar, teminat olarak kabul edilen diğer değerlerle değiştirilebilir.

7- Tekliflerin Verilmesi: Teklifler ilanda belirtilen ihale saatine kadar, ihaleyi yapacak olan komisyon başkanlığına teslim edilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfa komisyon başkanlığının adresi ile hangi taşınmaza ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin, ilanda belirtilen ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulamayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.


İstanbul,Pendik Belediyesi
belediye365.com

Başkan Özarslan sel mağdurlarını yalnız bırakmadı

KÂĞITHANE’DE KIZ ÇOCUKLARI FUTBOLLA BULUŞUYOR

YARIM ASIRLIK İHMAL BİTİYOR

AKOM UYARDI: TEHLİKELİ SICAKLARA DİKKAT

REŞAT NURİ SAHNESİ’NDE 1. ETAP TAMAMLANDI

BEYKOZ’DA HASAT BAYRAMI YAPILDI

MAKUT Gönüllüleri Enkazda Arama Kurtarmaya Hazır

Keçiören Lavanta ve Gül Bahçesi ziyaretçileri mest ediyor

KREŞLİ ÖĞRENCİLER İLK BİSİKLET DERSİNİ KARTAL BELEDİYESİ EĞİTİM PARKURU’NDA ALDI

Zabıta ekiplerinden marketlere sıkı denetim

Mamak’ın Sahnesi Kendi Emekçilerine Emanet

LGS Tercih döneminde öğrencilerin yanındayız

Yeşilpınar’da kapsamlı temizlik seferberliği

BAŞKAN ÖZTEKİN YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

CENDERE YEŞİL VADİ OTOPARKI AÇILDI

BAŞKENT'TE “MAHALLEDE TİYATRO VAR!”

2025-2026 Pendik Geneli Asfalt Yenileme ve Onarılması İşi

KÂĞITHANE’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

EVLİLİK OKULU REHBERİ ÇALIŞTAYI YAPILDI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÇÖLYAK HASTALARINA ÖZEL GLÜTENSİZ KAFE

ÇEVRE DOSTU “MACUN HAVZASI PROJESİ” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İETT KAPTANINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

BAĞIŞLANAN KURBAN KONSERVELERİ YOLA ÇIKTI

TRAM34 YERLİ RAYLI SİSTEM ÜRETİMİ SÜRÜYOR

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı ile hayallerine kavuştular

Mamak’ta Lavanta Zamanı

Keçiören Belediyesi’nden LGS öğrencilerine ücretsiz tercih desteği

Mamak’ta Toplu Sünnet Şöleni

Kurna Mahallesi 11475 Ada 1 Parselde Hayvan Barınağı Yapım İşi

Velibaba'da Yeni İmar Müjdesi

Yükleniyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “(İsias Oteli davası) Yargımız titizlikle ele alacaktır, hukuki süreci yakından takip edeceğiz"

Bakan Tunç, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: "(Yerel seçimlerde ittifak) AK Parti heyeti randevu istedi, yarın akşam görüşme yapılacak"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan kamuda torpil iddialarına yanıt: “İddiaları reddediyoruz. Tek kriterimiz liyakat”

CHP lideri Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı İnce ile bir araya geldi

MSB: “Son bir haftada 36 terörist etkisiz hâle getirilmiştir"

Bakan Uraloğlu, İran Yol ve Şehircilik Bakanı Bazrpash’ı ağırladı

Büyük Türkiye Partisi, Ocak Partisi’ne katıldı

Savunma Sanayi İcra Komitesi Toplantısı sona erdi: Yeni İHA ve SİHA’lar envantere eklenecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’ndan İYİ Parti lideri Akşener’e ziyaret

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2