AK PARTİ ÜST DÜZEY TEMSİLCİLERİ KAĞITHANE'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
AK PARTİ ÜST DÜZEY TEMSİLCİLERİ KAĞITHANE'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar ve İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdullah Arıdoru, Kağıthane’de esnaf ve mahallelilerle bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Programda Başkan Mevlüt Öztekin’in yerel yönetim anlayışı ve Kağıthane’deki dönüşüm vurgulandı.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe temasları kapsamında Kağıthane’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar ve İl Başkan Yardımcısı Abdullah Arıdoru, verimli bir program gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’nda, İlçe Başkanı Erkan Yıldırım ve partililerle bir araya gelen heyet, ardından Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin rehberliğinde Merkez ve Hamidiye Mahallelerini ziyaret etti.
Ziyaretlerde esnafı ve vatandaşları dinleyen Acar ve Arıdoru, mahallelerin ihtiyaçları ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu.
“Kağıthane, Örnek Bir Dönüşüm Hikayesi Yaşıyor”
Temaslarının ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, “Kağıthane, son yıllarda her anlamda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklerinin yanı sıra, Belediye Başkanımız Mevlüt Öztekin’in yoğun çalışmaları, Kağıthane’nin değerine değer kattı. Kağıthanelilerin misafirperverliği ve güler yüzlerinden de ayrıca memnun kaldık. AK Parti’den hoşnutluklarını sahada gözlemledik” ifadelerini kullandı.
Programa ev sahipliği yapan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ise yaptığı konuşmada, “İlçemize yapılan bu değerli ziyaret için teşekkür ederim. Belediye olarak temel hedefimiz, hizmeti en verimli şekilde vatandaşımızın ayağına götürmektir. Bugün burada yapılan yüz yüze görüşmeler, yerel yönetim anlayışımızın en önemli ayağını oluşturuyor. Kağıthane’mizin her köşesinde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve partimizin vizyonu doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu geri bildirimler, bizleri daha da motive ediyor. Kağıthane’ye hizmet etmekten büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.
Yapılan açıklamalarda, buluşmanın oldukça verimli geçtiği, vatandaşların memnuniyetinin gözle görülür şekilde hissedildiği ve Kağıthane’de belediyeciliğin en iyi şekilde uygulandığının altı çizildi.
İstanbul,Kağıthane Belediyesi
belediye365.com
Halk Ozanı Ali Kızıltuğ, Vefatının 8. Yılında Mamak'ta Düzenlenen Programla Anıldı
Keçiören'de Çocuk Gelişim Merkezi Eğitimcilerine Yönelik Eğitim Programı Düzenlendi
Mamak'ta Yeni Yıla Özel Kadın Eli El Emeği Pazarı Açıldı
Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 106. Yılı Mamak'ta Törenle Kutlandı
Kâğıthane'de Yaşar Doğu Okulu'nda Tekli Eğitim Dönemi Başlıyor
Pendik Belediyesi, Beklenen Kar Yağışına Karşı 80 Araç ve 475 Personelle Hazır
Ankara Büyükşehir Belediyesi Bitki Evleri'nde Yeni Yıl Hazırlıkları Tamamlandı
Mansur Yavaş'tan 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 106. Yılı Mesajı
İBB’DEN YILBAŞI İÇİN ÖZEL TEDBİRLER
Keçiören'de Kadın Emeği Yeni Yıl Pazarı Yoğun İlgi Görüyor
Mamak Belediyesi'nde Sosyal Denge Ödemesi Yüzde 120 Olarak Belirlendi
Keçiören'de Regaip Kandili, Camilerde Simit İkramı ve Dualarla İdrak Edildi
Keçiören'deki Şehit Yakınları Haymana Kaplıcaları'nda Ağırlandı
Regaip Kandili, Eyüpsultan'da Geniş Katılımla İbadet ve İkramlarla Kutlandı
Eyüpsultan'da 20 Ayda 1.873 Kişi ESKİM Aracılığıyla İşe Yerleştirildi
Mamak Belediye Başkanı Şahin'den 27 Aralık Mesajı
Kartal'da Regaip Kandili'nde Üç Camide Lokma ve Simit Dağıtımı Yapıldı
Kartal'da Yerel Basının Sorunları ve Geleceği Tartışıldı
Kartal'da Yılbaşına Özel Kadın Emeği Pazarı Açıldı
Pendik'te Velibaba Mahallesi'ne Yeni Ulaşım Hattı
Küçükçekmece Belediyesi Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
Pendik'te 172 Okula Spor Malzemesi Desteği
Ankara'da Trafik Akışını Düzenlemek İçin 35 Noktada Delinatör Çalışması Yapıldı
Küçükçekmece'de Yılbaşı Öncesi İş Yeri Denetimleri Arttı
Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 106. Yılı Müzikal Tiyatro ile Kutlandı
Küçükçekmece'de Mevlânâ'nın Vuslat Yıldönümü İçin 'Şeb-i Arus' Programı Düzenlendi
Kartal Belediyesi Huzurevi Sakinleri İçin Yeni Yıl Etkinliği Düzenledi
Keçiören Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi Yenilendi
Kadın Emeği Yeni Yıl Pazarı Keçiören'de Açıldı
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, İncirli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu
Yükleniyor



